Dacă îmi anulez abonamentul, pierd accesul imediat?


Nicidecum. Dacă îți anulezi abonamentul, vei continua să ai acces deplin la toate funcționalitățile până la sfârșitul perioadei de facturare curente. Contul tău va rămâne activ pe parcursul perioadei pe care ai achitat-o deja.
 

După încheierea actualei perioade de facturare, abonamentul tău va expira oficial și nu vei mai fi taxată. Îți poți reactiva abonamentul în orice moment, dacă decizi să revii.

 

Related articles

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Contactează-ne